Premiär med publik


Premiär med bandet inför publik

I söndags spelade jag med Xplays i Skultuna på Lagårn. Vi åkte upp redan på lördagen och repade igenom alla låtarna. Vi behövde även ställa in ljud då vi hade nytt PA med oss. Jag fick även premiäråka vår fina buss. Vilket jobb killarna gjort med den. Sov gott i sängen och njöt av både tapas, bubbel och gofrukost med utsikt över en åker. Sol dessutom.

Det känns otroligt bra. Tänk att jag övervägt så länge att spela i dansband igen och nu står jag där på scenen 16 år senare i Xplays. Nytt band visserligen men många fina minnen kommer tillbaka, även ansikten man känner igen från förr. Har fortfarande många texter som inte sitter så behöver repa dom. Det kommer ta tid att lära sig alla, men jag längtar till dom sitter så jag kan fokusera mer på publiken och killarna i bandet och inte med blicken ner i en iPad.

Nästa helg beger vi oss till Gävlemaran. Hoppas på ännu mer kända ansikten då. Vet redan att jag kommer få träffa några som jag längtat efter att få träffa igen.

Hoppas vi ses på scen inom en snar framtid!

Kram/
Patrik Rasmussen